top of page
​​​Fixar 
hormonerna, humöret & hälsan!
200 KR

Det här är Challe!

Det omöjliga är alltid möjligt. Att jag, den på åttiotalet storrökande, träningsvägrande och sunkmatsätande rocktjejen, en gång skulle bli chefredaktör för en hälsotidning verkade omöjligt. Men det var möjligt. Ingen är mer förvånad än jag.

 

Ännu omöjligare kunde det tyckas vara att samma stela, lite kutryggiga tjej med värk i höfter och nacke skulle kunna bli yogalärare. Men det var möjligt det med. Och här är jag alltså idag. En lagom tjock kvinna och trebarnsmor i mina bästa år, som brinner för att göra världen lite mer yogisk, det vill säga: skönare, friskare och roligare!

 

Efter att ha hoppat av jobbet som chefredaktör på tidningen ToppHälsa jobbar jag nu som frilansande journalist, mediakonsult och yogalärare.

Men framför allt är jag hälsoinspiratör. Om jag kan inspirera dig eller någon annan att ta ett litet steg mot att må lite bättre så är allt vunnet. För när du väl tagit första steget så är det andra inte långt borta. Och snart kan du gå obehindrat. Det är då det riktigt roliga börjar. Häng med!

MANDEL OLJA

Smörj in dig varje morgon med denna kallpressade olja. Din hud kommer att älska dig.

NÄSKANNA

Sköljer du rent näsan varje kväll får du väck alla baciller och föroreningar som samlats där under dagen.

SANCHO DROPPAR

Magiskt underbara droppar gjorda av örter från Himalayas sluttningar.

bottom of page